Kivitelezés

Családi házak, irodák, üzletek építése, felújítása


Új családi házak építése. Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!
Alapoktól a kulcsrakész állapotig, teljeskörű kivitelezés tervezéssel, anyagbeszerzéssel.

Minden gondot leveszünk az Ön válláról! Rengeteg időt, energiát és ezáltal költséget takaríthat meg, ha kivitelezéssel járó gondokat ránk bízza. A kivitelezés során folyamatosan egyeztetés mellett, magas színvonalú szakmunkával valósítjuk meg otthonát. A kivitelezés megfelelő minőségének biztosítása érdekében felelős műszaki vezetőt alkalmazunk.

Családi házak utólagos hőszigetelése.
Tervezéstől a kivitelezésig.

Fontos, hogy az épületben jól érezzük magunkat, kedvező legyen a hőérzet, a mikroklíma. A rosszul szigetelt ház, lakás vagy épület központjában a hőmérséklet jóval magasabb, mint a falak mellett. Az utólagos hőszigetelés kivitelezésével azonban az épületen belüli hőmérséklet kiegyenlítődik, sokkal kellemesebb a benntartózkodás. Mind ezek mellett a fűtési költségek is csökkeni fognak, gondos tervezéssel az épület energetikai besorolása is javítható, ami egyúttal az épület piaci értékét is növeli.

Lakásfelújítás, átépítés. Megunta? Kinőtte? Elavult?
Bontások, átépítések, belsőépítészeti munkák kivitelezése.

Minden otthon életében eljön az idő, amikor egyes részeket fel kell újítani, vagy át kell alakítani. Cégünk a kivitelezés során megoldásközpontú, rugalmas hozzáállással végzi el azokat a feladatokat, melyek révén Ön otthona megújul, elnyeri új formáját.

Irodák, orvosi rendelők kiépítése. Munka megfelelő környezetben.
Szakipari munkák, belsőépítészeti munkák kivitelezése.

A munkahelyi körülmények közvetlenül hatnak az ott munkavégzők teljesítményére, másrészt az ügyfelek véleményét is formálja az iroda építészeti megjelenése. Cégünk az elvárások alapján javaslatot tesz egy jól működő és esztétikus környezet megteremtésére és gondos, rugalmas és gyors kivitelezéssel létre is hozzuk azt. Különös gondot fordítunk az orvosi rendelők magas igényszintének kivitelezésére.

Üzlethelyiségek, éttermek, kávézók kialakítása.
Belsőépítészeti kialakítások, szakipari munkák kivitelezése tervezéssel.

Az üzletbelső közvetlen hatással van a vásárlóra, kellemes környezetben a vásárlókedv is magasabb. Miután felmértük az igényeket, folyamatos egyeztetés mellett tervezzük meg és kivitelezzük az Ön által megálmodott üzletet.

Geotermikus / hőszivattyús fűtés.
Alacsony rezsi, magasabb energetikai besorolás.

A geotermikus fűtésrendszer Nyugat-Európában már évtizedek óta elterjedt, környezetbarát, költséghatékony fűtési mód. A föld hőjének hasznosításával az egyre dráguló gáz felhasználását váltja ki, így a fenntartási költségek akár 30-40%-kal csökkenthetők! Elektromos áram csak a kinyert energia felszínre hozatalához és kisegítő berendezések működtetéséhez szükséges. A geotermikus fűtés környezetbarát, felhasználásával jelentősen csökkenthető a CO2 kibocsátás. Új építésű épületek kivitelezése során a gáz bevezetésének és engedélyeztetésének teljes költsége megtakarítható.  A geotermikus fűtésrendszer kivitelezésével az épület biztosan magasabb energetikai besorolást kap, növelve ezzel az ingatlan piaci értékét.